Effect of Pre/Co/Post Rice Consumption of 3 Half-boiled Eggs on Postprandial Glycemia in Healthy Students
Bibliographic Information
- Other Title
-
- 卵の食後血糖上昇抑制効果 ―卵の形態および食べる順序の検討―
- タマゴ ノ ショクゴ ケットウ ジョウショウ ヨクセイ コウカ : タマゴ ノ ケイタイ オヨビ タベル ジュンジョ ノ ケントウ
Search this article
Journal
-
- Aichi Gakuin University Bulletin of the Faculty of Psychological & Physical Science
-
Aichi Gakuin University Bulletin of the Faculty of Psychological & Physical Science (11), 27-34, 2015-12-10
愛知学院大学心身科学会
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1050568838412688384
-
- NII Article ID
- 40020684839
- 120006976779
-
- NII Book ID
- AA12121008
-
- ISSN
- 18805655
-
- NDL BIB ID
- 026999309
-
- Text Lang
- ja
-
- Article Type
- departmental bulletin paper
-
- Data Source
-
- IRDB
- NDL Search
- CiNii Articles