The Diversity of Isoflavone Contents and In Vitro Antioxidant Activities in Japanese Soybean (Glycine max (L.) Merr.) Cultivars
Bibliographic Information
- Other Title
-
- 日本産ダイズにおけるイソフラボン含量および抗酸化活性の品種間差異について
- ニホンサン ダイズ ニオケル イソフラボン ガンリョウ オヨビ コウサンカ カッセイ ノ ヒンシュカン サイ ニツイテ
Search this article
Description
application/pdf
論文(Article)
Journal
-
- 佐賀大学農学部彙報 / 佐賀大学農学部
-
佐賀大学農学部彙報 / 佐賀大学農学部 95 17-28, 2010-01
佐賀大学農学部
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1050568937752843392
-
- NII Article ID
- 110008658077
- 40017383928
-
- NII Book ID
- AN0009670X
-
- ISSN
- 05812801
-
- NDL BIB ID
- 10895884
-
- Text Lang
- en
-
- Article Type
- departmental bulletin paper
-
- Data Source
-
- IRDB
- NDL
- CiNii Articles