Introduction to Making Original Teaching Materials for Cooking Practice in Distance-Learning Classes.
Bibliographic Information
- Other Title
-
- 遠隔授業における調理実習用オリジナル教材づくりの導入
- エンカク ジュギョウ ニ オケル チョウリ ジッシュウヨウ オリジナル キョウザイズクリ ノ ドウニュウ
Search this article
Journal
-
- Journal of SUGIYAMA JYOGAKUEN UNIVERSITY Natural Sciences
-
Journal of SUGIYAMA JYOGAKUEN UNIVERSITY Natural Sciences (52), 25-36, 2021-03-01
椙山女学園大学
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1050569148805775744
-
- NII Article ID
- 120007006974
- 40022504176
-
- NII Book ID
- AN10468196
-
- NDL BIB ID
- 031322853
-
- ISSN
- 13404067
-
- Text Lang
- ja
-
- Article Type
- departmental bulletin paper
-
- Data Source
-
- IRDB
- NDL Search
- CiNii Articles