Bibliographic Information
- Other Title
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- The relationship between the actual conditions of food life and the knowledge, skill and self-efficacy concerning foods on junior high school students
- チュウガクセイ ノ ショクセイカツ ノ ジッタイ ト ショク ニ カンスル チシキ ギノウ オヨビ ジココウリョクカン トノ カンレン
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Abstract
type:論文(Article)
identifier:http://webcatplus-equal.nii.ac.jp/libportal/DocDetail?txt_docid=NCID%3AA12117441
Journal
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- 東京学芸大学紀要. 総合教育科学系
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東京学芸大学紀要. 総合教育科学系 62 (2), 197-208, 2011-02
東京学芸大学学術情報委員会
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Keywords
Details 詳細情報について
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- CRID
- 1050569943993752832
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- NII Article ID
- 110008452419
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- NII Book ID
- AA12117441
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- ISSN
- 18804306
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- NDL BIB ID
- 11070974
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- Text Lang
- ja
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- Article Type
- departmental bulletin paper
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- Data Source
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- IRDB
- NDL
- CiNii Articles