戦間期における職員の評価と給与 ― 食品製造企業N 社を題材に ―
IR
Open Access
Bibliographic Information
- Other Title
-
- セン カンキ ニ オケル ショクイン ノ ヒョウカ ト キュウヨ : ショクヒン セイゾウ キギョウ Nシャ オ ダイザイ ニ
- The Personnel Evaluation and Salary for Staff during the Interwar Period: A Case Study of N Company, Food Manufacturer
Search this article
Journal
-
- 高千穂論叢 = THE TAKACHIHO RONSO
-
高千穂論叢 = THE TAKACHIHO RONSO 56 (3), 1-19, 2021-11-25
高千穂大学高千穂学会
- Tweet
Details
-
- CRID
- 1050571868595634432
-
- NII Article ID
- 120007174696
-
- NII Book ID
- AN00138694
-
- ISSN
- 03887340
-
- NDL BIB ID
- 031867064
-
- Web Site
- http://id.nii.ac.jp/1303/00000203/
-
- Text Lang
- ja
-
- Article Type
- departmental bulletin paper
-
- Data Source
-
- IRDB
- NDL
- CiNii Articles
- KAKEN