Milk-Tofu, a Nutritious Food with an Abundant Supply of Calcium and High Quality Protein for an Elderly Diet(Part 23)Manufacturing Trial of Sherbet Containing Milk-Tofu
Bibliographic Information
- Other Title
-
- 老人食におけるタンパク質及びカルシウムの良質供給源としての乳豆腐(第23報)乳豆腐入りシャーベットの試作
- ロウジンショク ニ オケル タンパクシツ オヨビ カルシウム ノ リョウシツ キョウキュウ ゲン ト シテ ノ ニュウトウフ(ダイ23ポウ)ニュウトウフ イリ シャーベット ノ シサク
Search this article
Journal
-
- 香川短期大学紀要 / 香川短期大学 編
-
香川短期大学紀要 / 香川短期大学 編 41 127-133, 2013-03
香川短期大学
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1050575960086422656
-
- NII Article ID
- 40019710506
-
- NII Book ID
- AN00038372
-
- ISSN
- 03873692
-
- NDL BIB ID
- 024705626
-
- Text Lang
- ja
-
- Article Type
- departmental bulletin paper
-
- Data Source
-
- IRDB
- NDL
- CiNii Articles