Study on ability for critical thinking among students of a course for registered dietitian : Home environment, learning before and after the university admission
Bibliographic Information
- Other Title
-
- 管理栄養士養成課程の学生におけるクリティカルシンキング能力 : 家庭環境や入学前・後の学習に着目して
- カンリ エイヨウシ ヨウセイ カテイ ノ ガクセイ ニ オケル クリティカルシンキング ノウリョク : カテイ カンキョウ ヤ ニュウガク マエ ・ アト ノ ガクシュウ ニ チャクモク シテ
Search this article
Journal
-
- Journal of Contemporary Human Life Science, Tezukayama University
-
Journal of Contemporary Human Life Science, Tezukayama University 12 15-23, 2016-02
帝塚山大学現代生活学部
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1050845762950975360
-
- NII Article ID
- 120005946255
-
- NII Book ID
- AA12001902
-
- ISSN
- 13497073
-
- NDL BIB ID
- 027091989
-
- Text Lang
- ja
-
- Article Type
- departmental bulletin paper
-
- Data Source
-
- IRDB
- NDL
- CiNii Articles