Effect on physical activity by functional factor of ginger bread and that sensory evaluation
Bibliographic Information
- Other Title
-
- ショウガ成分配合パンが身体に及ぼす影響及び嗜好特性
- ショウガ セイブン ハイゴウ パン ガ シンタイ ニ オヨボス エイキョウ オヨビシコウトクセイ
Search this article
Journal
-
- Review of Aichi Gakusen University and College
-
Review of Aichi Gakusen University and College (48), 9-13, 2013
岡崎 : 愛知学泉大学 ; 2003-2018
- Tweet
Keywords
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1050845763229827456
-
- NII Article ID
- 120005712159
-
- NII Book ID
- AA11896036
-
- ISSN
- 13490567
-
- NDL BIB ID
- 025188330
-
- Text Lang
- ja
-
- Article Type
- departmental bulletin paper
-
- Data Source
-
- IRDB
- NDL Search
- CiNii Articles