- 【Updated on May 12, 2025】 Integration of CiNii Dissertations and CiNii Books into CiNii Research
- Trial version of CiNii Research Knowledge Graph Search feature is available on CiNii Labs
- 【Updated on June 30, 2025】Suspension and deletion of data provided by Nikkei BP
- Regarding the recording of “Research Data” and “Evidence Data”
Bibliographic Information
- Other Title
-
- ホウレンソウたんぱく質の米たんぱく質に対する補足効果
- ホウレンソウ タンパクシツ ノ ベイタンパクシツ ニ タイスル ホソク コウカ
Search this article
Description
P(論文)
"(1)ホウレンソウから分離したたんぱく質の生物価は64であった.この値は,たとえば穀類のたんぱく質のそれと比較すると,穀類のうちでも高い方に相当すると考えられる.しかし,消消化率がいくらか低下しているが,これについてはたんぱく質分離操作に問題があると考えられる.(2)米のたんぱく質に対して,粗製ホウレンソウたんぱくは補足効果を示した.(3)粗製ホウレンソウたんぱくを米に加えた場合,消化率の低下は見られなかった."
Journal
-
- Journal of the Nagoya Women's College
-
Journal of the Nagoya Women's College 25 69-72, 1979-03-15
名古屋 : 名古屋女子大学
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1050845763709836416
-
- NII Article ID
- 110000954423
-
- NII Book ID
- AN00179986
-
- ISSN
- 02867397
-
- NDL BIB ID
- 2046276
-
- Text Lang
- ja
-
- Article Type
- departmental bulletin paper
-
- Data Source
-
- IRDB
- NDL Search
- CiNii Articles