Bibliographic Information
- Other Title
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- トサツ タイジュウ ノ コトナル ブタ ノ キンニク ノ ユウリ アミノサン
- Studies on the Contents of Free Amino Acids, Inosinic and Lactic Acids in the Lean Meat from Pigs of Different Body Weights at Slaughtering
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Abstract
記事分類: 食品工学--畜産食品
Journal
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- 鹿兒島大學農學部學術報告=Bulletin of the Faculty of Agriculture, Kagoshima University
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鹿兒島大學農學部學術報告=Bulletin of the Faculty of Agriculture, Kagoshima University 25 95-102, 1975-03
鹿児島大学
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Keywords
Details 詳細情報について
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- CRID
- 1050845763817449728
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- NII Article ID
- 110004993032
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- NII Book ID
- AN00040603
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- ISSN
- 04530845
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- NDL BIB ID
- 1590438
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- Text Lang
- ja
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- Article Type
- departmental bulletin paper
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- Data Source
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- IRDB
- NDL
- CiNii Articles