A Study of the Reasons Why the Consumption of Marine Products Has Been Decreasing in Japan
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- 日本国内における生鮮魚介類の消費量(魚食量)の減少要因についての考察
- ニホンコクナイ ニ オケル セイセン ギョカイルイ ノ ショウヒリョウ(サカナ ショクリョウ)ノ ゲンショウ ヨウイン ニ ツイテ ノ コウサツ
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- THE REVIEW OF OSAKA UNIVERSITY OF COMMERCE
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THE REVIEW OF OSAKA UNIVERSITY OF COMMERCE 15 (2), 37-49, 2019-06-30
大阪商業大学商経学会
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Details 詳細情報について
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- CRID
- 1050848249731303040
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- NII Article ID
- 120006842012
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- NII Book ID
- AN00029123
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- NDL BIB ID
- 030387591
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- ISSN
- 02870959
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- Text Lang
- ja
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- Article Type
- departmental bulletin paper
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- Data Source
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- IRDB
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