Studies on the Ingredients and the Quality of the Sponge Cake baked in the Microwave Oven
Bibliographic Information
- Other Title
-
- 電子レンジ調理におけるスポンジケーキの材料配合と品質について
- デンシ レンジ チョウリ ニ オケル スポンジ ケーキ ノ ザイリョウ ハイゴ
Search this article
Description
資料形態 : テキストデータ プレーンテキスト
Journal
-
- THE BULLETIN OF KOCHI WOMEN'S UNIVERSITY Series of Natural Sciences
-
THE BULLETIN OF KOCHI WOMEN'S UNIVERSITY Series of Natural Sciences 39 41-49, 1991-03-25
高知女子大学
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1050850313377553152
-
- NII Article ID
- 120006920423
- 40001233531
-
- NII Book ID
- AN00083399
-
- ISSN
- 04522486
-
- NDL BIB ID
- 3721636
-
- Text Lang
- ja
-
- Article Type
- departmental bulletin paper
-
- Data Source
-
- IRDB
- NDL
- CiNii Articles