Studies on Distribution and Behavior of the Contents of Components in Foods (Part XIII)-On the Black gram sprouts (Vigna mungo (L.) Hepper)-
Bibliographic Information
- Other Title
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- 食品成分含有量の分布と動向に関する研究(第13報)-ブラックマッペもやしについて-
- ショクヒン セイブン ガンユウリョウ ノ ブンプ ト ドウコウ ニカンスルケン
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Description
資料形態 : テキストデータ プレーンテキスト
Journal
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- THE BULLETIN OF KOCHI WOMEN'S UNIVERSITY Series of Natural Sciences
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THE BULLETIN OF KOCHI WOMEN'S UNIVERSITY Series of Natural Sciences 42 1-8, 1994-03-25
高知女子大学
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Details 詳細情報について
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- CRID
- 1050850313391902336
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- NII Article ID
- 120006920486
- 40001233555
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- NII Book ID
- AN00083399
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- ISSN
- 04522486
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- NDL BIB ID
- 3915515
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- Text Lang
- ja
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- Article Type
- departmental bulletin paper
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- Data Source
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- IRDB
- NDL
- CiNii Articles