Bibliographic Information
- Other Title
-
- コロナカ ニオケル ショクヒン ロス サクゲン ニ カンスル イシキ ト ショクシュウカン トノ カンレン
- Relationship between attitude toward food waste reduction and dietary habits under COVID-19 pandemic
Search this article
Journal
-
- 女子栄養大学 栄養科学研究所年報
-
女子栄養大学 栄養科学研究所年報 26 93-101, 2021-10-01
坂戸 : 女子栄養大学栄養科学研究所
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1050853719915767936
-
- NII Article ID
- 120007183128
-
- NII Book ID
- AN10450259
-
- ISSN
- 09195335
-
- NDL BIB ID
- 033334751
-
- Text Lang
- ja
-
- Article Type
- departmental bulletin paper
-
- Data Source
-
- IRDB
- NDL
- CiNii Articles