Investigation of physiological and ecological characteristics and development of production technique of black-seeded soybean 'Tambaguro' for edamame (Green Soybean) new cultivars in Kyoto Prefecture
Bibliographic Information
- Other Title
-
- 京都府における丹波黒ダイズ系エダマメ新品種の生理生態的特性の解明と生産技術の開発
- キョウトフ ニ オケル タンバ コク ダイズケイ エダマメ シン ヒンシュ ノ セイリ セイタイテキ トクセイ ノ カイメイ ト セイサン ギジュツ ノ カイハツ
Search this article
Journal
-
- 京都府農林水産技術センター農林センター研究報告. 農業部門 = Bulletin of the Agriculture and Forestry Technology Department, Kyoto Prefectural Agriculture, Forestry and Fisheries Technology Center. Agriculture Section
-
京都府農林水産技術センター農林センター研究報告. 農業部門 = Bulletin of the Agriculture and Forestry Technology Department, Kyoto Prefectural Agriculture, Forestry and Fisheries Technology Center. Agriculture Section (42), 1-53, 2019-09
亀岡 : 京都府農林水産技術センター農林センター
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1050856141144938496
-
- NII Article ID
- 40022213283
-
- NII Book ID
- AA12502409
-
- ISSN
- 2185596X
-
- NDL BIB ID
- 030369549
-
- Text Lang
- ja
-
- Article Type
- journal article
-
- Data Source
-
- IRDB
- NDL
- CiNii Articles