Studies on Chemical Constituents of a Salted-Tsukiyotake (Lampteromyces japonicus). I : Analysis of Illudin S
Bibliographic Information
- Other Title
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- 塩蔵つきよたけの成分に関する研究(Ⅰ) : イルージンSの分析
- 塩蔵つきよたけの成分に関する研究-1-イルージンSの分析
- エンゾウ ツキヨタケ ノ セイブン ニ カンスル ケンキュウ 1 イルージン S
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Description
論文(Article)
Journal
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- Journal of the Yamagata Agriculture and Forestry Society
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Journal of the Yamagata Agriculture and Forestry Society 46 1-5, 1989-12-25
山形農林学会
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Details 詳細情報について
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- CRID
- 1050863782913659776
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- NII Article ID
- 40003668300
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- NII Book ID
- AN00243101
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- NDL BIB ID
- 3732906
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- ISSN
- 03727785
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- Text Lang
- ja
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- Article Type
- journal article
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- Data Source
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- IRDB
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- CiNii Articles