Olive polyphenol reduces the collagen-elicited release of phosphorylated HSP27 from human platelets

書誌事項

タイトル
Olive polyphenol reduces the collagen-elicited release of phosphorylated HSP27 from human platelets
タイトル別名
  • オリーブポリフェノールはヒト血小板において,コラーゲン刺激によるリン酸化HSP27の遊離を抑制する
著者
水谷, 大佑
学位授与大学
岐阜大学(Gifu University)
取得学位
博士(医学)
学位授与番号
医博甲第1161号
学位授与年月日
2021-03-25

説明

収集根拠 : 博士論文(自動収集)
資料形態 : テキストデータ
コレクション : 国立国会図書館デジタルコレクション > デジタル化資料 > 博士論文
博士論文 (Doctoral dissertation)
以下に掲載 Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry (2020) 84(3), p.536–543
This is a pre-copyedited, author-produced version of an article accepted for publication in Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry following peer review. The version of record [Daisuke Mizutani, Takashi Onuma, Kumiko Tanabe, Akiko Kojima, Kodai Uematsu, Daiki Nakashima, Tomoaki Doi, Yukiko Enomoto, Rie Matsushima-Nishiwaki, Haruhiko Tokuda, Shinji Ogura, Hiroki Iida, Osamu Kozawa, Toru Iwama, Olive polyphenol reduces the collagen-elicited release of phosphorylated HSP27 from human platelets] is available online at: https://doi.org/10.1080/09168451.2019.1697196.

目次

2024-03-01 再収集

2024-10-04 再収集

詳細情報 詳細情報について

  • CRID
    1940865334498523904
  • NII論文ID
    500001676082
    500001534518
  • Web Site
    https://dl.ndl.go.jp/pid/12510644
  • 本文言語コード
    en
  • データソース種別
    • NDLサーチ

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