Olive polyphenol reduces the collagen-elicited release of phosphorylated HSP27 from human platelets
書誌事項
- タイトル
- Olive polyphenol reduces the collagen-elicited release of phosphorylated HSP27 from human platelets
- タイトル別名
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- オリーブポリフェノールはヒト血小板において,コラーゲン刺激によるリン酸化HSP27の遊離を抑制する
- 著者
- 水谷, 大佑
- 学位授与大学
- 岐阜大学(Gifu University)
- 取得学位
- 博士(医学)
- 学位授与番号
- 医博甲第1161号
- 学位授与年月日
- 2021-03-25
説明
収集根拠 : 博士論文(自動収集)
資料形態 : テキストデータ
コレクション : 国立国会図書館デジタルコレクション > デジタル化資料 > 博士論文
博士論文 (Doctoral dissertation)
以下に掲載 Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry (2020) 84(3), p.536–543
This is a pre-copyedited, author-produced version of an article accepted for publication in Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry following peer review. The version of record [Daisuke Mizutani, Takashi Onuma, Kumiko Tanabe, Akiko Kojima, Kodai Uematsu, Daiki Nakashima, Tomoaki Doi, Yukiko Enomoto, Rie Matsushima-Nishiwaki, Haruhiko Tokuda, Shinji Ogura, Hiroki Iida, Osamu Kozawa, Toru Iwama, Olive polyphenol reduces the collagen-elicited release of phosphorylated HSP27 from human platelets] is available online at: https://doi.org/10.1080/09168451.2019.1697196.
目次
2024-03-01 再収集
2024-10-04 再収集
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詳細情報 詳細情報について
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- CRID
- 1940865334498523904
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- NII論文ID
- 500001676082
- 500001534518
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- Web Site
- https://dl.ndl.go.jp/pid/12510644
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- 本文言語コード
- en
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- データソース種別
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- NDLサーチ