食品機能性脂質の基礎と応用
CiNii
Available at 26 libraries
Bibliographic Information
- Title
- "食品機能性脂質の基礎と応用"
- Statement of Responsibility
- 池田郁男監修
- Publisher
-
- シーエムシー出版
- Publication Year
-
- 2018.5
- Book size
- 26cm
- Other Title
-
- ショクヒン キノウセイ シシツ ノ キソ ト オウヨウ
- Fundamentals and application of functional lipids in foods
- High technology information
Search this Book/Journal
Notes
文献: 節末
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1130000793775693696
-
- NII Book ID
- BB26195824
-
- ISBN
- 9784781313313
-
- Text Lang
- ja
-
- Country Code
- ja
-
- Title Language Code
- ja
-
- Place of Publication
-
- 東京
-
- Classification
-
- NDC9: 498.55
-
- Subject
-
- NDLSH: 脂質
-
- Data Source
-
- CiNii Books
- KAKEN