魚の調理 : さかなの下ごしらえと鮮度の見分け方
CiNii
Available at 24 libraries
Bibliographic Information
- Title
- "魚の調理 : さかなの下ごしらえと鮮度の見分け方"
- Statement of Responsibility
- 水越庸夫著
- Publisher
-
- 民衆社
- Publication Year
-
- 1986.2
- Book size
- 21cm
- Other Title
-
- ウオ ノ チョウリ : サカナ ノ シタゴシラエ ト センド ノ ミワケカタ
Search this Book/Journal
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1130000793793959296
-
- NII Book ID
- BN01917581
-
- Text Lang
- ja
-
- Country Code
- ja
-
- Title Language Code
- ja
-
- Place of Publication
-
- 東京
-
- Subject
-
- NDLSH: 料理(魚)
-
- Data Source
-
- CiNii Books