スパイス・ハーブの機能と最新応用技術

CiNii Available at 35 libraries

Bibliographic Information

Title
"スパイス・ハーブの機能と最新応用技術"
Statement of Responsibility
中谷延二監修
Publisher
  • シーエムシー出版
  • 普及版
Publication Year
  • 2017.2
Book size
26cm
Other Title
  • スパイス・ハーブ ノ キノウ ト サイシン オウヨウ ギジュツ
  • Spices and herbs-food functions and application technics
  • スパイスハーブの機能と最新応用技術

Search this Book/Journal

Notes

2011年刊の普及版

文献: 各章末

Related Books

See more

Details 詳細情報について

  • CRID
    1130000793814707584
  • NII Book ID
    BB23092643
  • ISBN
    9784781311340
  • Text Lang
    ja
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    ja
  • Place of Publication
    • 東京
  • Classification
  • Subject
  • Data Source
    • CiNii Books
Back to top