Seafood enzymes : utilization and influence on postharvest seafood quality
CiNii
所蔵館 14館
書誌事項
- タイトル
- "Seafood enzymes : utilization and influence on postharvest seafood quality"
- 責任表示
- eited by Norman F. Haard, Benjamin K. Simpson
- 出版者
-
- Marcel Dekker
- 出版年月
-
- c2000
- 書籍サイズ
- 24 cm
この図書・雑誌をさがす
注記
Includes bibliographical references and index
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130000793832267648
-
- NII書誌ID
- BA46121583
-
- ISBN
- 082470326X
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- us
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- New York
-
- 件名
-
- LCSH: Fatty acids in human nutrition
- LCSH: Food -- Fat content
- LCSH: Fatty acids -- Health aspects
-
- データソース種別
-
- CiNii Books