白身の魚と赤身の魚 : 肉の特性

CiNii Available at 2 libraries

Bibliographic Information

Title
"白身の魚と赤身の魚 : 肉の特性"
Statement of Responsibility
日本水産学会編
Publisher
  • 恒星社厚生閣
  • オンデマンド版
Publication Year
  • 2007.10
Book size
22cm
Other Title
  • シロミ ノ ウオ ト アカミ ノ ウオ : ニク ノ トクセイ

Search this Book/Journal

Notes

1976年刊のオンデマンド版

各章末:参考文献

Related Books

See more

Details 詳細情報について

  • CRID
    1130000793906425856
  • NII Book ID
    BB21871988
  • ISBN
    9784769911128
  • Text Lang
    ja
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    ja
  • Place of Publication
    • 東京
  • Classification
  • Subject
  • Data Source
    • CiNii Books
Back to top