中国料理教室 : 味つけのコツと調理の秘訣
CiNii
Available at 1 libraries
Bibliographic Information
- Title
- "中国料理教室 : 味つけのコツと調理の秘訣"
- Statement of Responsibility
- 大島徳弥著
- Publisher
-
- 私製(製作)
- Book size
- 19cm
- Other Title
-
- チュウゴク リョウリ キョウシツ : アジツケ ノ コツ ト チョウリ ノ ヒケツ
Search this Book/Journal
Notes
原本 (東京: 青年出版社, 1968) を電子複写したもの
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1130000793935102208
-
- NII Book ID
- BB02603074
-
- Text Lang
- ja
-
- Country Code
- ja
-
- Title Language Code
- ja
-
- Classification
-
- NDC6: 596.2
-
- Subject
-
- NDLSH: 中華料理
-
- Data Source
-
- CiNii Books