海老料理の技術 : 日本料理・中国料理・フランス料理・イタリア料理

CiNii Available at 4 libraries

Bibliographic Information

Title
"海老料理の技術 : 日本料理・中国料理・フランス料理・イタリア料理"
Publisher
  • 旭屋出版
Publication Year
  • [2008.1]
Book size
28cm
Other Title
  • エビ リョウリ ノ ギジュツ : ニホン リョウリ・チュウゴク リョウリ・フランス リョウリ・イタリア リョウリ

Search this Book/Journal

Notes

ISBN・出版年月はブックジャケットによる

Related Books

See more

Details 詳細情報について

  • CRID
    1130000794147630208
  • NII Book ID
    BA86626960
  • ISBN
    9784751107119
  • Text Lang
    ja
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    ja
  • Place of Publication
    • 東京
  • Classification
  • Data Source
    • CiNii Books
Back to top