料理人が教える基本の料理 : 休日の腕自慢、プロ直伝の味100品

CiNii Available at 4 libraries

Bibliographic Information

Title
"料理人が教える基本の料理 : 休日の腕自慢、プロ直伝の味100品"
Statement of Responsibility
成美堂出版編集部編集
Publisher
  • 成美堂出版
Publication Year
  • 1999.10
Book size
29cm
Other Title
  • リョウリニン ガ オシエル キホン ノ リョウリ : キュウジツ ノ ウデジマン プロ ジキデン ノ アジ 100ピン

Search this Book/Journal

Related Books

See more

Details 詳細情報について

  • CRID
    1130000794280206080
  • NII Book ID
    BA44152338
  • ISBN
    4415094600
  • Text Lang
    ja
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    ja
  • Place of Publication
    • 東京
  • Classification
  • Subject
  • Data Source
    • CiNii Books
Back to top