料理人が教える基本の料理 : 休日の腕自慢、プロ直伝の味100品
CiNii
Available at 4 libraries
Bibliographic Information
- Title
- "料理人が教える基本の料理 : 休日の腕自慢、プロ直伝の味100品"
- Statement of Responsibility
- 成美堂出版編集部編集
- Publisher
-
- 成美堂出版
- Publication Year
-
- 1999.10
- Book size
- 29cm
- Other Title
-
- リョウリニン ガ オシエル キホン ノ リョウリ : キュウジツ ノ ウデジマン プロ ジキデン ノ アジ 100ピン
Search this Book/Journal
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1130000794280206080
-
- NII Book ID
- BA44152338
-
- ISBN
- 4415094600
-
- Text Lang
- ja
-
- Country Code
- ja
-
- Title Language Code
- ja
-
- Place of Publication
-
- 東京
-
- Subject
-
- BSH: 料理
-
- Data Source
-
- CiNii Books