書誌事項
- タイトル
- "Food : a culinary history from antiquity to the present"
- 責任表示
- under the direction of Jean-Louis Flandrin and Massimo Montanari ; English edition by Albert Sonnenfeld ; translated by Clarissa Botsford ... [et al.]
- 出版者
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- Columbia University Press
- 出版年月
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- 1999
- 書籍サイズ
- 26 cm
- タイトル別名
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- Histoire de l'alimentation
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注記
Includes bibliographical references and index
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詳細情報 詳細情報について
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- CRID
- 1130000794304051328
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- NII書誌ID
- BA44603732
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- ISBN
- 0231111541
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- LCCN
- 99034859
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- Web Site
- https://lccn.loc.gov/99034859
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- 本文言語コード
- en
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- 出版国コード
- us
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- タイトル言語コード
- en
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- 出版地
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- New York
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- 件名
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- LCSH: Food -- History
- LCSH: Food habits -- History
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- データソース種別
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- CiNii Books