食品の安全管理と情報の伝達 : 国際連合食糧農業機関(FAO)と世界保健機関(WHO)合同専門家会議報告書,ローマ,1998年2月2日〜6日

CiNii Available at 31 libraries

Bibliographic Information

Title
"食品の安全管理と情報の伝達 : 国際連合食糧農業機関(FAO)と世界保健機関(WHO)合同専門家会議報告書,ローマ,1998年2月2日〜6日"
Statement of Responsibility
国際連合食糧農業機関,世界保健機関編集 ; [鈴木皓訳]
Publisher
  • 国際食糧農業協会
Publication Year
  • 2001.3
Book size
21cm
Other Title
  • ショクヒン ノ アンゼン カンリ ト ジョウホウ ノ デンタツ : コクサイ レンゴウ ショクリョウ ノウギョウ キカン FAO ト セカイ ホケン キカン WHO ゴウドウ センモンカ カイギ ホウコクショ ローマ 1998ネン 2ガツ 2カ 6カ
  • The application of risk communication to food standards and safety matters

Search this Book/Journal

Notes

The application of risk communication to food standards and safety matters.の翻訳

参考資料: p73-74

Related Books

See more

Details 詳細情報について

  • CRID
    1130000794313018240
  • NII Book ID
    BA51477795
  • Text Lang
    ja
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    ja
  • Place of Publication
    • 東京
  • Classification
  • Subject
  • Data Source
    • CiNii Books
Back to top