Composition of foods : vegetables and vegetable products : raw, processed, prepared
書誌事項
- タイトル
- "Composition of foods : vegetables and vegetable products : raw, processed, prepared"
- 責任表示
- by Nutrition Monitoring Division; principal investigators: David B. Haytowitz, [and] Ruth H. Matthews
- 出版者
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- United States Department of Agriculture, Human Nutrition Information Service : for sale by the Superintendent of Documents, Unitd States Goverment Printing Office
- Rev
- 出版年月
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- 1984
- 書籍サイズ
- 28 cm
- 巻次・年月次
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- no.01-02
- no.1
- no.2
- no.3
- no.4
- pt.18
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注記
Includes bibliographies and index
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詳細情報 詳細情報について
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- CRID
- 1130000794315942656
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- NII書誌ID
- BA35669911
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- LCCN
- 77602784
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- 本文言語コード
- en
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- 出版国コード
- us
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- タイトル言語コード
- en
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- 出版地
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- Washington, D.C.
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- 件名
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- データソース種別
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- CiNii Books