食品の分類と成分

CiNii Available at 81 libraries

Bibliographic Information

Title
"食品の分類と成分"
Statement of Responsibility
荒川義人編著 ; 舩津保浩 [ほか] 共著
Publisher
  • 三共出版
Publication Year
  • 2013.10
Book size
26cm
Other Title
  • ショクヒン ノ ブンルイ ト セイブン
  • 食べものと健康I食品の分類と成分
  • Food and health
  • 食べものと健康

Search this Book/Journal

Notes

その他の共著者: 板垣康治, 松坂裕子, 中河原俊治, 西隆司, 岡本匡代

ブックジャケットの英文タイトル: Food and health

Related Books

See more

Details 詳細情報について

  • CRID
    1130000794320033152
  • NII Book ID
    BB13925006
  • ISBN
    9784782706923
  • Text Lang
    ja
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    ja
  • Place of Publication
    • 東京
  • Data Source
    • CiNii Books
Back to top