カリブ海諸島の料理

CiNii Available at 57 libraries

Bibliographic Information

Title
"カリブ海諸島の料理"
Statement of Responsibility
リンダ・ウォルフ著 ; タイムライフブックス編集部編
Publisher
  • タイムライフブックス
Publication Year
  • 1978
Book size
29cm
Other Title
  • カリブカイ ショトウ ノ リョウリ
  • カリブ海諸島の料理の作り方
  • The cooking of the Caribbean Islands

Search this Book/Journal

Notes

日本語版監修: 江上トミ

付 (別冊153p ; 23cm) : カリブ海諸島の料理の作り方

Related Books

See more

Details 詳細情報について

  • CRID
    1130000794378522880
  • NII Book ID
    BN10421984
  • Text Lang
    ja
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    ja
  • Place of Publication
    • 東京
  • Data Source
    • CiNii Books
Back to top