野菜の料理 : 「健康おかず」を上手につくる材料選びと調理の基本
CiNii
Available at 6 libraries
Bibliographic Information
- Title
- "野菜の料理 : 「健康おかず」を上手につくる材料選びと調理の基本"
- Statement of Responsibility
- 志の島忠 [著]
- Publisher
-
- 小学館
- Publication Year
-
- 1993.5
- Book size
- 26cm
- Other Title
-
- ヤサイ ノ リョウリ : ケンコウ オカズ オ ジョウズ ニ ツクル ザイリョウ エラビ ト チョウリ ノ キホン
Search this Book/Journal
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1130000794387464576
-
- NII Book ID
- BN13770072
-
- ISBN
- 4091033326
-
- Text Lang
- ja
-
- Country Code
- ja
-
- Title Language Code
- ja
-
- Place of Publication
-
- 東京
-
- Subject
-
- NDLSH: 料理(蔬菜)
-
- Data Source
-
- CiNii Books