野菜の料理 : 「健康おかず」を上手につくる材料選びと調理の基本

CiNii Available at 6 libraries

Bibliographic Information

Title
"野菜の料理 : 「健康おかず」を上手につくる材料選びと調理の基本"
Statement of Responsibility
志の島忠 [著]
Publisher
  • 小学館
Publication Year
  • 1993.5
Book size
26cm
Other Title
  • ヤサイ ノ リョウリ : ケンコウ オカズ オ ジョウズ ニ ツクル ザイリョウ エラビ ト チョウリ ノ キホン

Search this Book/Journal

Related Books

See more

Details 詳細情報について

  • CRID
    1130000794387464576
  • NII Book ID
    BN13770072
  • ISBN
    4091033326
  • Text Lang
    ja
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    ja
  • Place of Publication
    • 東京
  • Classification
  • Subject
  • Data Source
    • CiNii Books
Back to top