書誌事項
- タイトル
- "Salmonella : a practical approach to the organism and its control in foods"
- 責任表示
- Chris Bell, Alec Kyriakides
- 出版者
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- Blackwell Science
- 出版年月
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- 2002
- 書籍サイズ
- 24 cm
- シリーズ名/番号
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- alk. paper
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注記
Includes bibliographical references and index
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詳細情報 詳細情報について
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- CRID
- 1130000794596191616
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- NII書誌ID
- BA54773160
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- ISBN
- 0632055197
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- LCCN
- 00066804
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- Web Site
- https://lccn.loc.gov/00066804
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- 本文言語コード
- en
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- 出版国コード
- uk
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- タイトル言語コード
- en
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- 出版地
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- Oxford ; Malden, MA
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- 件名
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- LCSH: Salmonellosis
- LCSH: Salmonella
- LCSH: Food -- Microbiology
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- データソース種別
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- CiNii Books