輕鬆學做油漬常備菜 : 39種基礎配方×51種食譜變化

CiNii Available at 1 libraries

Bibliographic Information

Title
"輕鬆學做油漬常備菜 : 39種基礎配方×51種食譜變化"
Statement of Responsibility
磯貝由惠作 ; 黄薇嬪譯
Publisher
  • 遠足文化事業
Publication Year
  • 2015.6
Book size
26cm
Other Title
  • ケイショウ ガク サク ユシ ジョウビサイ : 39シュ キソ ハイホウ × 51シュ ショクフ ヘンカ
  • Maho no "oil-duke" book
  • 魔法の「オイル漬け」BOOK

Search this Book/Journal

Notes

日本語の原タイトルはジャケットによる

原著 (河出書房新社 2013年刊) の翻訳

Related Books

See more

Details 詳細情報について

  • CRID
    1130000794616560128
  • NII Book ID
    BB27731008
  • ISBN
    9789865787905
  • Text Lang
    zh
  • Country Code
    ch
  • Title Language Code
    zh
  • Place of Publication
    • 新北
  • Data Source
    • CiNii Books
Back to top