食物アレルギーの現状とリスク低減化食品素材の開発 = The actual condition of food allergy and development of the risk-reducing food materials
Bibliographic Information
- Title
- "食物アレルギーの現状とリスク低減化食品素材の開発 = The actual condition of food allergy and development of the risk-reducing food materials"
- Statement of Responsibility
- 森山達哉, 穐山浩監修
- Publisher
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- シーエムシー出版
- Publication Year
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- 2015.3
- Book size
- 26cm
- Other Title
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- ショクモツ アレルギー ノ ゲンジョウ ト リスク テイゲンカ ショクヒン ソザイ ノ カイハツ = The actual condition of food allergy and development of the risk-reducing food materials
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Notes
参考文献: 各章末
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Details 詳細情報について
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- CRID
- 1130000794653425024
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- NII Book ID
- BB18707465
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- ISBN
- 9784781310572
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- Text Lang
- ja
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- Country Code
- ja
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- Title Language Code
- ja
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- Place of Publication
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- 東京
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- Data Source
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- CiNii Books