食物アレルギーの現状とリスク低減化食品素材の開発 = The actual condition of food allergy and development of the risk-reducing food materials

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Bibliographic Information

Title
"食物アレルギーの現状とリスク低減化食品素材の開発 = The actual condition of food allergy and development of the risk-reducing food materials"
Statement of Responsibility
森山達哉, 穐山浩監修
Publisher
  • シーエムシー出版
Publication Year
  • 2015.3
Book size
26cm
Other Title
  • ショクモツ アレルギー ノ ゲンジョウ ト リスク テイゲンカ ショクヒン ソザイ ノ カイハツ = The actual condition of food allergy and development of the risk-reducing food materials
  • High technology information

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参考文献: 各章末

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Details 詳細情報について

  • CRID
    1130000794653425024
  • NII Book ID
    BB18707465
  • ISBN
    9784781310572
  • Text Lang
    ja
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    ja
  • Place of Publication
    • 東京
  • Classification
  • Subject
  • Data Source
    • CiNii Books
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