食品安全性の確保 : 予防原則と食品安全への途
CiNii
Available at 164 libraries
Bibliographic Information
- Title
- "食品安全性の確保 : 予防原則と食品安全への途"
- Statement of Responsibility
- 食料・農業政策研究センター編
- Publisher
-
- 食料・農業政策研究センター
- 農山漁村文化協会 (発売)
- Publication Year
-
- 2003.12
- Book size
- 21cm
- Other Title
-
- ショクヒン アンゼンセイ ノ カクホ : ヨボウ ゲンソク ト ショクヒン アンゼン エノ ミチ
Search this Book/Journal
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1130000794676785408
-
- NII Book ID
- BA64959697
-
- ISBN
- 4540032283
-
- Text Lang
- ja
-
- Country Code
- ja
-
- Title Language Code
- ja
-
- Place of Publication
-
- 東京
- 東京
-
- Subject
-
- NDLSH: 食糧問題
-
- Data Source
-
- CiNii Books