調理科学

CiNii Available at 56 libraries

Bibliographic Information

Title
"調理科学"
Statement of Responsibility
森高初惠, 佐藤恵美子編著 ; 石原三妃 [ほか] 共著
Publisher
  • 建帛社
  • 第3版
Publication Year
  • 2014.11
Book size
26cm
Other Title
  • チョウリ カガク

Search this Book/Journal

Notes

管理栄養士国家試験改定ガイドライン対応

日本人の食事摂取基準(2015年版)準拠

その他の著者: 岡田希和子, 楠瀬千春, 佐川敦子, 高澤まき子, 山本淳子, 吉村美紀

編著者「森高」の「高」は「梯子高 (はしごだか)」 の置き換え

Related Books

See more

Details 詳細情報について

  • CRID
    1130000794699638656
  • NII Book ID
    BB17343498
  • ISBN
    9784767905266
  • Text Lang
    ja
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    ja
  • Place of Publication
    • 東京
  • Classification
  • Subject
  • Data Source
    • CiNii Books
Back to top