お菓子作りの基礎 : 失敗しないコツや作り方のプロセス写真つき!

CiNii Available at 2 libraries

Bibliographic Information

Title
"お菓子作りの基礎 : 失敗しないコツや作り方のプロセス写真つき!"
Statement of Responsibility
信太康代著
Publisher
  • ブティック社
Publication Year
  • 2002.9
Book size
26cm
Other Title
  • オカシズクリ ノ キソ : シッパイ シナイ コツ ヤ ツクリカタ ノ プロセス シャシンツキ

Search this Book/Journal

Related Books

See more

Details 詳細情報について

  • CRID
    1130000794848844800
  • NII Book ID
    BA59238142
  • ISBN
    4834719219
  • Text Lang
    ja
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    ja
  • Place of Publication
    • 東京
  • Classification
  • Subject
  • Data Source
    • CiNii Books
Back to top