お菓子作りの基礎 : 失敗しないコツや作り方のプロセス写真つき!
CiNii
Available at 2 libraries
Bibliographic Information
- Title
- "お菓子作りの基礎 : 失敗しないコツや作り方のプロセス写真つき!"
- Statement of Responsibility
- 信太康代著
- Publisher
-
- ブティック社
- Publication Year
-
- 2002.9
- Book size
- 26cm
- Other Title
-
- オカシズクリ ノ キソ : シッパイ シナイ コツ ヤ ツクリカタ ノ プロセス シャシンツキ
Search this Book/Journal
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1130000794848844800
-
- NII Book ID
- BA59238142
-
- ISBN
- 4834719219
-
- Text Lang
- ja
-
- Country Code
- ja
-
- Title Language Code
- ja
-
- Place of Publication
-
- 東京
-
- Subject
-
- BSH: 菓子
-
- Data Source
-
- CiNii Books