釣り魚のさばき方 : 春夏秋冬旬の魚、58種に包丁が入る!!
CiNii
Available at 2 libraries
Bibliographic Information
- Title
- "釣り魚のさばき方 : 春夏秋冬旬の魚、58種に包丁が入る!!"
- Statement of Responsibility
- 青島和之[調理指導]
- Publisher
-
- ブティック社
- 増補改訂版
- Publication Year
-
- 2012.6
- Book size
- 26cm
- Other Title
-
- ツリウオ ノ サバキカタ : シュンカ シュウトウ シュン ノ サカナ 58シュ ニ ホウチョウ ガ ハイル
Search this Book/Journal
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1130000794868330624
-
- NII Book ID
- BB10151353
-
- ISBN
- 9784834771145
-
- Text Lang
- ja
-
- Country Code
- ja
-
- Title Language Code
- ja
-
- Place of Publication
-
- 東京
-
- Subject
-
- BSH: 料理 -- 魚
-
- Data Source
-
- CiNii Books