釣り魚のさばき方 : 春夏秋冬旬の魚、58種に包丁が入る!!

CiNii Available at 2 libraries

Bibliographic Information

Title
"釣り魚のさばき方 : 春夏秋冬旬の魚、58種に包丁が入る!!"
Statement of Responsibility
青島和之[調理指導]
Publisher
  • ブティック社
  • 増補改訂版
Publication Year
  • 2012.6
Book size
26cm
Other Title
  • ツリウオ ノ サバキカタ : シュンカ シュウトウ シュン ノ サカナ 58シュ ニ ホウチョウ ガ ハイル

Search this Book/Journal

Related Books

See more

Details 詳細情報について

  • CRID
    1130000794868330624
  • NII Book ID
    BB10151353
  • ISBN
    9784834771145
  • Text Lang
    ja
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    ja
  • Place of Publication
    • 東京
  • Classification
  • Subject
  • Data Source
    • CiNii Books
Back to top