おいしさ度あ・な・た・流 : 料理上手になる秘訣
Bibliographic Information
- Title
- "おいしさ度あ・な・た・流 : 料理上手になる秘訣"
- Statement of Responsibility
- 奥村彪生著
- Publisher
-
- ぎょうせい
- Publication Year
-
- 1986.7
- Book size
- 19cm
- Other Title
-
- オイシサド アナタリュウ : リョウリ ジョウズ ニ ナル ヒケツ
Search this Book/Journal
Notes
***遡及データをもとにした流用入力である
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1130000794899090944
-
- NII Book ID
- BA37125244
-
- ISBN
- 4324004595
-
- Text Lang
- ja
-
- Country Code
- ja
-
- Title Language Code
- ja
-
- Place of Publication
-
- 東京
-
- Subject
-
- NDLSH: 料理
-
- Data Source
-
- CiNii Books