食品の分類と特性
CiNii
Available at 89 libraries
Bibliographic Information
- Title
- "食品の分類と特性"
- Statement of Responsibility
- 佐藤隆一郎, 高畑京也, 渡邉悟編著 ; 大野信子 [ほか] 共著
- Publisher
-
- 三共出版
- Publication Year
-
- 2007.4
- Book size
- 26cm
- Other Title
-
- ショクヒン ノ ブンルイ ト トクセイ
Search this Book/Journal
Notes
参考文献: p174-176
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1130000795136730112
-
- NII Book ID
- BA8191013X
-
- ISBN
- 9784782706169
-
- Text Lang
- ja
-
- Country Code
- ja
-
- Title Language Code
- ja
-
- Place of Publication
-
- 東京
-
- Subject
-
- BSH: 食品
-
- Data Source
-
- CiNii Books