中華料理の文化史
CiNii
Available at 71 libraries
Bibliographic Information
- Title
- "中華料理の文化史"
- Statement of Responsibility
- 張競著
- Publisher
-
- 筑摩書房
- Publication Year
-
- 2013.6
- Book size
- 15cm
- Other Title
-
- チュウカ リョウリ ノ ブンカシ
Search this Book/Journal
Notes
筑摩書房1997年刊の文庫化
シリーズ番号はブックジャケットによる
引用文献: p269-272
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1130000795172084992
-
- NII Book ID
- BB12653115
-
- ISBN
- 9784480430694
-
- Text Lang
- ja
-
- Country Code
- ja
-
- Title Language Code
- ja
-
- Place of Publication
-
- 東京
-
- Subject
-
- BSH: 料理(中国) -- 歴史
- NDLSH: 食生活 -- 中国 -- 歴史
- NDLSH: 中華料理 -- 歴史
-
- Data Source
-
- CiNii Books