木の実とキャラメルのフランス菓子 : 限界まで焼き込む上級テクニック

CiNii Available at 3 libraries

Bibliographic Information

Title
"木の実とキャラメルのフランス菓子 : 限界まで焼き込む上級テクニック"
Statement of Responsibility
高野幸一著
Publisher
  • 旭屋出版
Publication Year
  • 2008.1
Book size
28cm
Other Title
  • キノミ ト キャラメル ノ フランス ガシ : ゲンカイ マデ ヤキコム ジョウキュウ テクニック

Search this Book/Journal

Related Books

See more

Details 詳細情報について

  • CRID
    1130000795190632832
  • NII Book ID
    BA84939706
  • ISBN
    9784751107072
  • Text Lang
    ja
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    ja
  • Place of Publication
    • 東京
  • Classification
  • Subject
  • Data Source
    • CiNii Books
Back to top