オオウバユリturepの根(鱗茎)の調理加工とでん粉の精製について

CiNii Available at 2 libraries

Bibliographic Information

Title
"オオウバユリturepの根(鱗茎)の調理加工とでん粉の精製について"
Statement of Responsibility
旭川竜谷高等学校郷土研究部[編]
Publisher
  • 旭川竜谷高等学校郷土研究部
Publication Year
  • 1985.2
Book size
26cm
Other Title
  • オオウバユリ turep ノ ネ リンケイ ノ チョウリ カコウ ト デンプン ノ セイセイ ニ ツイテ

Search this Book/Journal

Notes

昭和59年度

Related Books

See more

Details 詳細情報について

  • CRID
    1130000795224310144
  • NII Book ID
    BB00346480
  • Text Lang
    ja
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    ja
  • Place of Publication
    • 旭川
  • Data Source
    • CiNii Books
Back to top