Food flaors and chemistry : advances of the new millennium
CiNii
所蔵館 7館
書誌事項
- タイトル
- "Food flaors and chemistry : advances of the new millennium"
- 責任表示
- edited by A. M. Spanier ... [et al.]
- 出版者
-
- The Royal Society of Chemistry
- 出版年月
-
- c2001
- 書籍サイズ
- 24 cm
この図書・雑誌をさがす
注記
"The Second annual George Charalambous Memorial Symposium was the 10th in the series of International Floavor Conferences ... held 2-7 July 2000 on the Greek Island of Paros"
Includes bibliographical references and index
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130000795231559552
-
- NII書誌ID
- BA5556290X
-
- ISBN
- 0854048758
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- uk
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- Cambridge, UK
-
- データソース種別
-
- CiNii Books