Fish cookery
CiNii
所蔵館 4館
書誌事項
- タイトル
- "Fish cookery"
- 責任表示
- Jane Grigson
- 出版者
-
- Penguin
- 出版年月
-
- 1981
- 書籍サイズ
- 20 cm
- 統一タイトル
-
- The International Wine and Food Society's guide to fish cookery
この図書・雑誌をさがす
注記
Originally published: as 'The International Wine and Food Society's guide to fish cookery' / with ill.(some col.). London : International Wine and Food Publishing Co. ; Newton Abbot : David and Charles, 1973
Includes index
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130000795450487040
-
- NII書誌ID
- BA34514385
-
- ISBN
- 0140462163
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- uk
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- Harmondsworth
-
- 件名
-
- PRECIS: Food: Fish dishes Recipes
- LCSH: Cookery (Fish)
-
- データソース種別
-
- CiNii Books