書誌事項
- タイトル
- "Genetically modified foods : safety issues"
- 責任表示
- Karl-Heinz Engel, editor, Gary R. Takeoka, editor, Roy Teranishi, editor
- 出版者
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- American Chemical Society
- 出版年月
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- 1995
- 書籍サイズ
- 24 cm
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注記
"Developed from a symposium sponsored by the Division of Agricultural and Food Chemistry at the 208th National Meeting of the American Chemical Society, Washington, DC, August 21-25, 1994."
Includes bibliographical references and indexes
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詳細情報 詳細情報について
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- CRID
- 1130000795457788928
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- NII書誌ID
- BA2644075X
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- ISBN
- 0841233209
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- LCCN
- 95031995
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- Web Site
- https://lccn.loc.gov/95031995
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- 本文言語コード
- en
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- 出版国コード
- us
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- タイトル言語コード
- en
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- 出版地
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- Washington, DC
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- 分類
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- LCC: TP248.65.F66
- DC20: 363.19/2
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- データソース種別
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- CiNii Books