日本食品標準成分表の改訂に関する調査報告 : 五訂日本食品標準成分表

CiNii Available at 172 libraries

Bibliographic Information

Title
"日本食品標準成分表の改訂に関する調査報告 : 五訂日本食品標準成分表"
Statement of Responsibility
科学技術庁資源調査会編
Publisher
  • 大蔵省印刷局
Publication Year
  • 2000.12
Book size
30cm
Other Title
  • ニホン ショクヒン ヒョウジュン セイブンヒョウ ノ カイテイ ニ カンスル チョウサ ホウコク : ゴテイ ニホン ショクヒン ヒョウジュン セイブンヒョウ
  • 五訂日本食品標準成分表
  • Standard tables of food composition in Japan. 5th rev. ed.
  • 日本食品標準成分表

Search this Book/Journal

Notes

初版2刷(2004.1)より出版者名変更: 大蔵省印刷局→国立印刷局

Related Books

See more

Details 詳細情報について

  • CRID
    1130000795497635584
  • NII Book ID
    BA49780440
  • ISBN
    4173117213
  • Text Lang
    ja
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    ja
  • Place of Publication
    • 東京
  • Classification
  • Subject
  • Data Source
    • CiNii Books
Back to top