Bibliographic Information
- Title
- "社会主义制度下的中国饮食文化与日常生活"
- Statement of Responsibility
- 河合洋尚, 刘征宇编
- Publisher
-
- 国立民族学博物館
- Publication Year
-
- 2018.2
- Book size
- 26cm
- Other Title
-
- シャカイ シュギ セイドカ テキ チュウゴク インショク ブンカ ヨ ニチジョウ セイカツ
- Food culture and daily life in China under the socialist system
Search this Book/Journal
Notes
国際シンポジウム「第6回アジア食文化会議」(共催:国立民族学博物館・立命館大学・浙江工商大学, 2016年12月4日開催)の発表内容に基づき編集したもの
参照文献: 各論文末
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1130000795531166592
-
- NII Book ID
- BB25825199
-
- ISBN
- 9784906962631
-
- Web Site
- http://hdl.handle.net/10502/00008901
-
- Country Code
- ja
-
- Title Language Code
- zh
-
- Place of Publication
-
- 吹田
-
- Classification
-
- NDC10: 383.822
-
- Data Source
-
- CiNii Books