書誌事項
- タイトル
- "Mastering the art of French cooking"
- 責任表示
- by Julia Child, Louisette Bertholle, Simone Beck ; illustrations by Sidonie Coryn
- 出版者
-
- Knopf
- Rev
- 出版年月
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- 1983
- 書籍サイズ
- 26 cm
- シリーズ名/番号
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- : set
- v. 1
- v. 2
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注記
Description based on 9th printing, 1996
Vol. 2: by Julia Child and Simone Beck
"Ecole des 3 gourmandes"--P. facing t.p
"Updated"--T.p. of v. 1
"New revised edition"--T.p. of v. 2
Rev. ed. of: Mastering the art of French cooking / by Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child. [1st ed]. 1961-1970
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詳細情報 詳細情報について
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- CRID
- 1130000795614940032
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- NII書誌ID
- BA87565089
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- ISBN
- 0394536282
- 0394533992
- 0394401522
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- LCCN
- 83048113
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- Web Site
- https://lccn.loc.gov/83048113
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- 本文言語コード
- en
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- 出版国コード
- us
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- タイトル言語コード
- en
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- 出版地
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- New York
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- 件名
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- LCSH: Cookery, French
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- データソース種別
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- CiNii Books