Mastering the art of French cooking

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書誌事項

タイトル
"Mastering the art of French cooking"
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by Julia Child, Louisette Bertholle, Simone Beck ; illustrations by Sidonie Coryn
出版者
  • Knopf
  • Rev
出版年月
  • 1983
書籍サイズ
26 cm
シリーズ名/番号
  • : set
  • v. 1
  • v. 2

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注記

Description based on 9th printing, 1996

Vol. 2: by Julia Child and Simone Beck

"Ecole des 3 gourmandes"--P. facing t.p

"Updated"--T.p. of v. 1

"New revised edition"--T.p. of v. 2

Rev. ed. of: Mastering the art of French cooking / by Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child. [1st ed]. 1961-1970

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詳細情報 詳細情報について

  • CRID
    1130000795614940032
  • NII書誌ID
    BA87565089
  • ISBN
    0394536282
    0394533992
    0394401522
  • LCCN
    83048113
  • Web Site
    https://lccn.loc.gov/83048113
  • 本文言語コード
    en
  • 出版国コード
    us
  • タイトル言語コード
    en
  • 出版地
    • New York
  • 分類
  • 件名
  • データソース種別
    • CiNii Books
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