食品・医薬品のおいしさと安全・安心の確保技術

CiNii Available at 45 libraries

Bibliographic Information

Title
"食品・医薬品のおいしさと安全・安心の確保技術"
Statement of Responsibility
都甲潔監修
Publisher
  • シーエムシー出版
  • 普及版
Publication Year
  • 2019.2
Book size
26cm
Other Title
  • ショクヒン イヤクヒン ノ オイシサ ト アンゼン アンシン ノ カクホ ギジュツ
  • Science and technology to produce deliciousness of foods/medicines and ensure the safety
  • 食品医薬品のおいしさと安全安心の確保技術

Search this Book/Journal

Notes

2012年刊の普及版

文献: 各章末(第25章には無し)

Related Books

See more

Details 詳細情報について

  • CRID
    1130000795648837376
  • NII Book ID
    BB2771673X
  • ISBN
    9784781313580
  • Text Lang
    ja
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    ja
  • Place of Publication
    • 東京
  • Classification
  • Subject
  • Data Source
    • CiNii Books
Back to top