食品・医薬品のおいしさと安全・安心の確保技術
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Bibliographic Information
- Title
- "食品・医薬品のおいしさと安全・安心の確保技術"
- Other Title
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- ショクヒン イヤクヒン ノ オイシサ ト アンゼン アンシン ノ カクホ ギジュツ
- Science and technology to produce deliciousness of foods/medicines and ensure the safety
- 食品医薬品のおいしさと安全安心の確保技術
- Statement of Responsibility
- 都甲潔監修
- Publisher
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- シーエムシー出版
- 普及版
- Publication Year
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- 2019.2
- Book size
- 26cm
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Notes
2012年刊の普及版
文献: 各章末(第25章には無し)
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Details 詳細情報について
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- CRID
- 1130000795648837376
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- NII Book ID
- BB2771673X
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- ISBN
- 9784781313580
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- Text Lang
- ja
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- Country Code
- ja
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- Title Language Code
- ja
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- Place of Publication
-
- 東京
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- Data Source
-
- CiNii Books